Tietoa yrittäjästä - Laila Kekki


Päätin hypätä pois palkkatyöstä ja ryhtyä yksityisyrittäjäksi keväällä 2022.

Työkokemusta olen kartuttanut koko ikäni. Työnteon aloitin peruskoulun viimeisenä vuotena ja jatkanut sitä koko ikäni. Työkokemusta olen kerryttänyt kassamyyjänä, vakuutusyhtiön asiakaspalvelijana, verotoimiston kausityöntekijänä, teollisuuden ostoreskontran hoitajana, sairaalan ravintokeskuksen toimistosihteerin työssä sekä fysioterapian vastaanottosihteerinä. Sairaala-aikana tuurasin myös keittiöapulaisen, keittäjän, kahvion kassan ja emännän töissä. Työnkuvani on ollut joka työssä monipuolinen ja olen rohkeasti tarttunut vähän vieraampiinkin töihin. Mielestäni työ opettaa tekijäänsä.

Asumme maaseudulla mieheni ja koiramme kanssa. Perheeseemme kuuluu myös kaksi aikuista tytärtä. Harrastuksia on elämäni aikana tullut ja mennyt. Olen tanssinut rivitanssia noin 20 vuotta. Liikunta on jollain tasolla kuulunut elämääni aina, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Pidän myös luonnossa liikkumisesta koiramme kanssa. Palapelit, äänikirjat, neulominen ja muut käsityöt sekä metsätyöt, kuten puunistutukset ja pienet raivaukset kuuluvat myös harrastuksiini.

Marttaliittoon olen kuulunut vajaa 10 vuotta. Melkein alkumetreistä lähtien olen toiminut hallituksessa sekä yhdistyksen rahastonhoitajana.

Olen suorittanut hygieniapassin.

© 2023 Lailan ArkiApu / Laila Kekki. Y-tunnus 3285426-2. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luo kotisivut ilmaiseksi!